Lid worden

Welkom bij onze scouts! Op deze pagina vind je alle informatie terug om je in te schrijven.

Oude leden (jaarlijks verplicht). Hiervoor krijg je aan het begin van elk scoutsjaar een herinneringsmail van de groepsleiding.

1. Stort het lidgeld op rekeningnummer BE12 9730 9697 6792. €60 voor het eerste kind, €55 voor elke jongere broer/zus

2. Vermeld NAAM en TAK van elk kind in de mededeling.

Opmerking: onderstaand formulier is enkel bedoeld voor nieuwe leden.

Nieuwe leden

Opgelet! Je mag telkens 3 keer proberen alvorens we je vragen om je in te schrijven. Pas als je zeker bent dat je graag lid wordt bij onze scouts ga je verder met de inschrijving.

1. Vul in onderstaand formulier al je gegevens en druk op "lid worden". Je gegevens worden nu verwerkt door de groepsadministratie. De inschrijving is dus nog niet definitief.

2. Wacht op een bevestigingsmail met instructies.

3. Stort het lidgeld op rekeningnummer BE12 9730 9697 6792. €60 voor het eerste kind, €55 voor elke jongere broer/zus.
    Opgelet! Bij inschrijvingen vanaf maart betaal je €30 voor het eerste kind en €25 voor elke jongere broer/zus.

4. Vermeld NAAM en TAK van elk kind in de mededeling.

Nieuwe leden, die al scoutservaring hebben bij scouts Bunt.

Wanneer je jezelf, na een periode er tussenuit, wil inschrijven contacteer je best de groepsleiding via groepsleiding@scoutsbunt.be. Je ontvangt een bevestigingsmail met instructies.