Welpenstop

Beste ouders, leden en sympathisanten, 

Graag willen wij jullie meedelen dat we hebben besloten om een ledenstop in te voeren bij onze welpen. Dit zijn de jongens tussen 8 en 11 jaar. Zo een leden stop houdt in dat wij dit scoutsjaar geen nieuwe welpen meer zullen aanvaarden om te komen proberen of zich in te schrijven bij onze scouts. 
Wij hebben dit besloten omdat we nu reeds een groot aantal ingeschreven welpen hebben. En de combinatie van dit getal en het aantal welpenleiding maakt dat we onze limiet hebben bereikt. 

Heb je toch nog een kleine welp thuis zitten die staat te springen om naar de scouts te komen? Dan verwijzen wij je ofwel graag door naar één van de jeugdverenigingen in de omgeving. Ofwel raden wij jullie aan om rond het begin van het nieuwe scoutsjaar (eind augustus) een mail te sturen naar groepsleiding@scoutsbunt.be met de gegevens van uw zoon. Wij helpen jullie dan met plezier verder. 

Uiteraard geldt deze regel niet voor kapoenen / welpen die reeds in onze scouts zijn ingeschreven. Zij blijven automatisch ingeschreven volgend jaar. 

Spread the word!!

Stevige linker
Scouts Bunt