Jins

Zondag 6/10: 14u – 17u buntse feesten + emotioneel afscheid leefweek

Na een zotte week omringd door zotte mensen gaan we op onze laatste dag samen nog één keer goed genieten van elkaars gezelschap door onze krachten samen te bundelen en te gaan werken op de Buntse Feesten!! Nadat we onze floes ontvangen hebben keren we weder naar ons nederige stulpje op de scouts en zullen we gezamenlijk een traantje laten tijdens onze laatste momenten samen. Maar geen stress! Er zal jullie thuis een lekker warm badje en eten klaarstaan na een week geleefd te hebben als echte scouts. Om in stijl af te sluiten, hier een korte quote uit de mond van onze geliefde meneer Disney Walt: “The way to get started is to quit talking and begin doing”.

Zondag 13/10: 14u – 17u zwerkbal

Vandaag laten we onze inner Harry Potter naar boven komen. Trek je zwerkbal kledij aan, spring op je bezem en vlieg zo snel mogelijk naar de scouts! Door een reeks van hypercompetitieve matchen zullen we beslissen wie op het einde van de dag de beste speler is. Pas wel op dat je niet door beukers van je bezem wordt gebeukt, of dat je niet stikt in de snaai! Volgens de wijze woorden van professor Perkamentus Albus: “One can never have enough socks”.

Zondag 20/10: familiezondag

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, soms is het ook de geur van tranen en verderf omdat het dit weekend geen scouts is en donder en bliksem-schijn. We zullen jullie missen schatjes van pattatjes. Over pattatjes gesproken, hier is een prachtige quote van Amerika’s favoriete president Lincoln Abraham: “In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years”.

Zondag 27/10: 14u – 17u Ping-pong championship,

Op deze mooie zondag zal er beslist worden wie er tegen al zijn of haar vrienden mag stoefen dat die de Grote Ping-Pong Championship Rally van 2019 heeft gewonnen. Tijdens een reeks van mini-games in team of solo zal elke persoon zich kunnen bewijzen hoe goed ze zijn met hun ping-pong accuratie en relfex snelheid. Inschrijven is niet nodig en meedoen is gratis. En vergeet nooit dat winnen belangrijker is dan meedoen! Of zoals de schone dame Marilyn Monroe het zou zeggen: “Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about”.

Wij kijken alvast zeer hard uit naar weer een prachtige en productieve maand en hopen dat we jullie prachtige snoetjes zo snel mogelijk terug zien. Deze progisco is mede mogelijk gemaakt door famous-quotes.com.

Namaste,
Jullie favorietjes