Jins

Maart

Zondag 1 Maart: Ganzenrijden
Ganzenrijdeeeen!! We spreken om 16u af op het Kristus-Koningplein om samen nog eventjes te kijken naar wie deze gekke Ekerse traditie wint. Wanneer de kop getrokken is verplaatsen wij ons naar de Akkerzaal om hier deze mannen te voorzien van een frisse pint. Eind uur wordt nog meegedeeld.

Zondag 8 maart: Vermomming 14u-17u

Vandaag zal jullie leiding niet op het terrein te vinden zijn. AAAAH!! Denken jullie nu. Maar niet getreurd je zal ons snel terug vinden. Wij zitten op een openbare plek op jullie te wachten (We laten nog aan jullie weten waar juist) en jullie moeten ons in jullie beste vermommingen weten te benaderen zonder dat wij jullie herkennen. De gene die wie niet herkennen kan misschien iets verdienen ...

Zondag 15 maart: Familiezondag

SNIF SNIF Familiezondaaag !!
Jullie leiding bevind zich op deze moment op leidingsweekend om nog meer bij te leren over hoe wij de beste leiding van jullie kunnen zijn als mogelijk.

Zondag 22 maart: Klakkenbuizen 14u-17u

Dit moet niet worden uitgelegd hé! • Klakkenbuis

• Strijdbril
• Vermomming

EN GAAN!

Zondag 29 maart: Sportvergadering 14u-17u

Kom in jullie beste jogging broek/ sport outfit waar jullie goed in kunnen bewegen. Vandaag spellen we allemaal verschillende spelletjes en verschillende sporten.

Kissies van ons <3