Jins

Zondag 06/09 – 10 tot 13 uur - Terrein 3 (scoutsterrein): Pisquiz

Op de voorlaatste vergadering van het jaar testen we voor de allerlaatste keer wie er niet enkel de slimste, maar ook de snelste, behendigste en stoerste is tijdens deze actieve pisquiz. Er zal niet enkel geantwoord moeten worden met het juiste antwoord, maar ook gevochten worden voor wie als eerste aan de beurt mag. Smeer die beentjes goed in en laat u knobbel goed rusten want het wordt een hevige zondag!

Zondag 13/09 – 14 tot 17 uur - Terrein 2 (scoutsterrein): Klemrijden

Een laatste keer mogen de jins bewijzen wat ze waard zijn. Deze keer in het ultra-versie van het alombekende klemrijden. Vergeet zeker je stalen ros niet of je zal goed voor schud staan. Dit is jammer genoeg ook ineens onze laatste vergadering als groep, dus vergeet je zakdoeken niet mee te nemen als de tranen beginnen te vloeien. Hopelijk hebben we het genot om iedereen te zien. Tot dan!!

Zondag 20/09 – Overgangsdag

Zie mail groepsleiding voor meer informatie

Zondag 27/09 – 10 tot 13 uur - Terrein 4 (venneke) : Kennismaking met jullie nieuwe tak als leiding

De allerlaatste kusjes als jullie leiding,