Jins

JUNI

Jawade seg, het is al weer juni, de laatste maand voor ons kamp. Ook al is deze periode enorm belangrijk voor het schooleke, ontspanning is mintens even belangerijk. Dus schrijf volgende data als zeker op in je agenda zodat je in het weekend toch even kan buitenkomen en ontspannen en genieten van onze onuitputtelijke liefde voor jullie <3

Zaterdag  01/06: 19u30 - 21u30: Minigolf in Hemelhoef

WOOHOOW MINIGOLFEEEUUUUH, we vrezamlen om 7 uur op de scouts met onze veloow. Daarna beginnen we onze tocht naar het mooie peersbos in brasgettow om een potje te gaan minigolfen in hemelhof en even al die stress van de examens eruit te golfen. Neem wel 5 euro mee want niets in het leven is gratis (Buiten onze onuitputtelijke liefde ofcourse HVJ)

Zaterdag 08/06: 19u30 - 21u30   inpakvergadering

Hallow seg, komen die examens ook uw oren uit en zou je veel liever al het gevoel ervaren van slapen op jinkamp? IDEAAL Pak uw tent mee naar de scouts zodat we zeker zijn dat iedereen mee op kamp kan vertrekken met een volledige tent!

Zonder lachen het is héééééél belangerijk dat er iemand van de tent op het terrein is zodat we zeker zijn dat we hier geen onverwachte problemen mee hebben op kamp.

Zaterdag 15/06: 19u30 - 21u30: familiezondag

Balen :’( Even doorbijten! Het jinkamp loert om de hoek! Hang in there! Als je het echt niet ziet zitten kan je een telefonisch afspraakje regelen met een leiding naar keuze of Joppe komt langs voor een knuffel te geven.

Zaterdag 22 juni: Zomerbungalow

ALLRIGHT, Examens zijn hopelijk voor iedereen achter de rug dus tijd om nog eens te genieten van de laatste bungalow van het jaar aka ZOMERBUNGALOW. Informatie over blijven slapen en shiften zal nog volgen via Facebook

DE WAAANZIN VEEL SUCCES MET JULLIE EXAMENS!

Xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Joppe, Vache en Nani