Kabouters

Maart

Het is weer tijd voor een nieuwe maand vol leuke scoutszondagen en natuurlijk ons weeeeekeeeeend! Wij hebben er alvast heeel veeel zin innn! Jullie ook?

Zondag 1 maart 2020 – 14u-17u

Vandaag vieren we het leukste verkleedfeest ter wereld! CARNAVAL! Doe je zotste, mooiste of leukste verkleedkleren aan, maar houdt je gezicht nog schminkvrij! Als je thuis nog (slechte) schmink hebt, mag je deze ook zeker meenemen! En dan maken we er een gekke boel van!

Vrijdag 6 maart tot zondag 8 maart - WEEKEND

JIPIEEE! Eindelijk is het zover! Tijd voor ons supervette, mega cool weekend! Meer info hebben jullie via de brief (per mail) ontvangen.

Zondag 15 maart - Familiezondag

Jammer genoeg , geen scouts vandaag. Ga eens langs bij de bomma, bompa, oma, opa, moeke en voke en vertel hen al je super zotte verhalen van ons fantastische weekend.

Zondag 22 maart 2020 – 14u-17u

Vandaag is nog eens tijd voor een groot bosspel. Jippieee!
Doe goede stapschoenen aan en houdt het weerbericht goed in het oog.

Zondag 29 maart 2020 – 14u-17u

Alweer de laatste zondag van de maand maart. Er is deze maand iets verschrikkelijks gebeurd en er is ons gevraagd om het mysterie op te lossen. Neem vandaag dus zeker je speurneus mee!

Dat was het alweer voor de maand maart. Ciaokes byekes en tot in april!

Veel liefs
Kongoni