Kapoenen

JUNI

Liefste kapoenen

We houden het in de laatste volledig maand met jullie super leuke leiding nog een tijdje bij de avondvergaderingen dus LET OP vergaderingen gaan door op een zaterdag! (4-uurtjes zijn dus ook niet nodig een drinkbus mag natuurlijk wel ;) )Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het minder leuk wordt dus bij deze de vergaderingen van juni.

Zaterdag  01/06: 18u30 - 20u30

Ver, verder, verst! We gaan vanavond met jullie kapoenen verder dan ooit! We nemen daarvoor niets minder dan een raket, want we gaan naar de ruimte!! De sterren achterna en wie weet welke ruimtewezens komen we tegen! Geen paniek mama’s/papa’s want gelukkig heb je met zo’n raket geen vertragingen dus we zijn zeker terug om 20u30 op de scouts zodat jullie astronauten op tijd naar hun bedje kunnen.

Zaterdag 08/06: 18u30 - 20u30

We doen het vanavond rustig aan en kijken een mega coole film! Doe dus allemaal een onesie aan of neem een dekentje mee dan maken we het super gezellig in Cinema Bunt!

Zaterdag 15/06: 18u30 - 20u30

Tijd om de handen uit de mouwen te steken vanavond, want er zal gewerkt moeten worden! Als jullie goed jullie best doen en samenwerken dan krijgen jullie op het einde van de avond misschien wel een verrassing…

Zondag 23/06: Familiezondag

Vandaag hebben jullie een dagje luieren. Rust al maar goed uit voor het kamp, ga nog eens op bezoek bij de familie of blijf gewoon lekker in je zetel zitten zodat jullie helemaal uitgerust zijn om volgende week op kamp te vertrekken.

Zondag 30/06: Familiezondag (want morgen vertrekken we op kamp!)

Het zit er alweer bijna op voor dit scoutsjaar. Gelukkig moet het beste nog komen, te beginnen met ons KAPOENENKAMP! Jullie moeten nog een dagje wachten dus voor deze zondag kunnen jullie genieten van jullie laatste momentjes thuis, mama of papa helpen bij het inpakken van de laatste spulletjes of nog eens goed ravotten met broers, zussen en vriendjes! TOT MORGEN!

(Meer info over het vertrek van het kamp hebben jullie tegen dan reeds ontvangen via mail)

Dikke kussen van jullie leiding

Petro - Gigi – Toto – Zazoe – Rikki