Kapoenen

Maart

Zondag 1 maart – 14u – 17u

Maak jullie klaar voor een dag vol zweten en puffen, want we doen leiding tegen leden... Het zal een spannende vergadering worden! We zullen zien wie er zal winnen alvast enorm veel succes van

jullie lieve leiding. Hopelijk zijn jullie allemaal massaal aanwezig om te laten zien dat jullie tegen de leiding kunnen winnen.

Zondag 8 maart – 14u – 17u

Vandaag mogen jullie je weer eens helemaal laten gaan. Je kan komen als super coole brandweerman, politie, bouwvakker of verpleegster. Verkleed je dus in het thema “beroepen”. Wij zijn alvast heel benieuwd om jullie beroep te zien!

Zondag 15 maart – Familiezondag

Ooooooooooooh jammer maar helaas is het vandaag geen scouts. Jullie kunnen een dagje rust nemen of een bezoekje brengen aan jullie lieve opa en oma.

Zondag 22 maart

Hier zijn we natuurlijk op kapoenenweekend, JIPIEJEEJ! Bekijk zeker eens de brief in verband met het weekend.

Zondag 29 maart – 14u – 17u

Vandaag is er een super toffe fotozoektocht door Ekeren. We gaan dus goed moeten wandelen, voorzie daarom warme en aangepaste kledij! Vergeet zeker en vast dan niet je drinkbus en een voedzaam vieruurtje.

Verder oefenen we vandaag voor het groepsfeest. Het groepsfeest vind plaats op 24, 25 en 26 april. Aanwezigheid is verplicht dus liefst zoveel mogelijk kapoentjes aanwezig.

Lieve groetjes en knuffels van jullie leiding xx Zazoe, Veva, Toto, Kerri, Gigi en Nala