Over ons

Hey jij daar! Wij zijn scouts Bunt Ekeren, een super leuke bende van 193 leden en 34 enthousiaste leiders/leidsters.

Wanneer?

Elke zondag, behalve de tweede van de maand, ben je om 14u welkom op de terreinen van scouts Bunt. Om 17u mag je moe maar voldaan, met een hoop gekke verhalen, terug naar huis. Oudere takken kunnen ook vergadering hebben vanaf 10u. Raadpleeg ons activiteitenprogramma in de progisco!

Wat doe je daar eigenlijk?

Spelletjes spelen, nieuwe vrienden maken, zot doen, uitdagingen aangaan, knutselen, uitstappen doen, op weekend en op kamp gaan en vooral grenzeloos groeien!

Voor wie?

Iedereen van 6 t.e.m. 17 jaar kan zich als lid aansluiten. De eerste 2 jaren als kapoen zijn gemengd, daarna worden jongens en meisje opgesplitst. Meer informatie hierover vind je in het menu onder Takken.

Vragen?

De leiding en groepsleiding staan elke zondag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden of stuur ons een mailtje naar groepsleiding@scoutsbunt.be! Verder zijn we ook te vinden op Facebook met de pagina ‘Scouts Bunt Ekeren’.

Hopelijk tot snel!

Een stevige linker,