Jonggidsen

Zondag 06/10: 12u00-17u00

We zetten de maand goed in met het pimpen van ons mega graaf lokaal. Neem allemaal uw

creatiefste brein, origineelste ideeën, overschotjes verf, borstels en slechte kleren mee. Hoe meerverf en borstels, hoe meer vreugde en plezier!

Zondag 13/10: 14u00-17u00

Whuuuuuut. Naast de jonggidsen mogen vandaag ook de ouders mee komen doen. We spelen een stevig scoutsspel. Ideaal voor zij die zich nog eens helemaal willen laten gaan! Wij kijken er al naar uit om alle ouders en jonggidsen aanwezig te zien.

LET OP!! We spreken om 14u00 af aan het wit kasteeltje in Hof De Bist en dus niet aan de scouts!

Zondag 20/10: familiezondag

Jammer genoeg is het vandaag familiezondag. Bouw thuis een feest en wij zien jullie volgende weekgraag terug!

Zondag 27/10: 13u00-17u00

Vandaag spreken we al om 13u af op de scouts. Dat het deze week Halloween is kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom maken we vandaag overheerlijke Halloween soep! Natuurlijk zijn we vandaag niets zonder verse groenten, we vragen daarom om allemaal iets mee te nemen. De 1 ste jaars nemen een ui mee, de 2 de jaars drie wortelen en de 3 de jaars krijgen de eer om een kleine pompoen mee te nemen. Ook een mesje, schiller en snijplank zijn handig om mee te nemen als je die thuis nog hebt liggen! Voor de rest van de ingrediënten zal de leiding zorgen. Oh ja, je moet je zeker ook niet inhouden om verkleed te komen!

Dikke kussen,

Bjoike, Jente, Lien en Sien