Jonggidsen

September

Zondag 06/09 – 10 tot 13 uur - Terrein 4 (venneke) : De grote inhaal vergadering

We hebben elkaar, zowel voor als na het kamp, ontzettend hard moeten missen. Gelukkig komt daar vanaf vandaag verandering in! We hebben heel wat vergaderingen die op de planning stonden moeten overslaan dus vandaag gaan we in sneltempo een half scoutsjaar inhalen! We worden bomma’s, lid van FC de kampioenen en we gooien er nog wat avondvergaderingen bij (ah ja voor toen wij nog examens hadden hé!). Een mix van alles wat nog ontbrak om dit scoutsjaar toch volledig te maken!

Zondag 13/09 – 14 tot 17 uur - Terrein 1 (patattenveld) Afscheidsfeestje

Aan alle mooie liedjes komt een eind... Het was een gek jaar maar wij hebben ons toch zo goed mogelijk geamuseerd! Het afsluiten van dit jaar doen we met een old-school afscheidsfeestje! Bedenk alvast je lievelingsspelletje (ja, we weten dat jullie ontrouwe echtgenoot nog willen spelen). Dan kunnen we dat voor een laatste keer spelen om het jaar goed af te ronden en afscheid te nemen van al onze toppers van derdejaars en geniaal toffe leiding!

Zondag 20/09 – Overgangsdag

Zie mail groepsleiding voor meer informatie

Zondag 27/09 – 14 tot 17 uur - Terrein 2 (scoutsterrein): Kennismaking

Vandaag leren jullie de nieuwe leiding kennen. Wij zijn ervan overtuigd dat ze (bijna) even leuk zullen zijn als ons. Maar wij gaan jullie in ieder geval heel hard missen.

XOXO

Bjoike, Lien, Sien en Jente