Jonggidsen

JUNI

Zondag  02/06: 12u00 - 14u00                                                                                       

Vandaag genieten we samen van een heerlijke brunch, waarbij we gezellig de laatste roddels kunnen vertellen aan elkaar. Je mag gerust iets maken om mee te nemen en te delen met de andere, zo kunnen we samen een grote brunch samenstellen! Vergeet zeker je eigen bord, bestek en beker niet mee te nemen.

Zaterdag 08/06: 19u30 - 21u30                                                                                    

Hopelijk hebben jullie vandaag veel energie, we spelen een actief avond spel. Zo kunnen de jonggidsen die al aan het studeren zijn hun helemaal laten gaan tussen het studeren door!

Zaterdag 15/06: 19u30 - 21u30                                                                                     

Vandaag gaan we op verplaatsing! We leven ons helemaal uit tijdens een spelletje bowling! Ideaal als ontspanning tussen de grote toetsen en examens door! We spreken om 19u30 ineens af aan de bowlingplanet bij de Basic fit. (Slijkweg 5). Neem allemaal zeker 5euro mee!! Om 21u30 mogen jullie weer naar huis en zijn jullie helemaal terug ontspannen en klaar voor ons kamp.

Zondag 23/06: Familiezondag                                                                                    

Vandaag is het familie zondag, tijd genoeg om een feestje te bouwen met je familie of vrienden omdat de vakantie en het kamp in zicht is!

Zondag 30/06: Familiezondag                                                                                         

Ook vandaag is het nog eens familiezondag. De leiding is nu hard aan het werken op het terrein om de eerste tenten op te zetten zodat we ons kamp zeker goed kunnen beginnen waaaant binnen 2 weken is het zover. Wij hebben er al zin in!!        

Extra info: !!! Vrijdag 28 juni – CAMION INLADEN !!!

Vandaag laden we da camion in voor ons kamp (tenten, balken, kookpotten, …). Als iedereen een handje komt helpen is dit snel gedaan. We vragen hierbij om allemaal zo massaal mogelijk aanwezig te zijn! De ideale gelegenheid om met je patrouille nog eens alles te bespreken voor we op kamp gaan. Vergeet zeker al het materiaal voor in de patrouillekoffer niet mee te nemen!! Het uur dat we afspreken wordt nog via mail doorgestuurd, maar waarschijnlijk rond 19u.

Dikke kussen

Inke, Babs, Jente en Emma